Teksten & fotografie

Teksten
Tekst moet spreken, ongeacht het doel of medium. De aandacht van de lezer moet vanaf de eerste letter getrokken worden en tot de laatste letter behouden blijven. Voor frisse, vlotte en bovenal duidelijke teksten bied ik met mijn onderneming Simon Dirks Media uitkomst.

Mijn specialisme ligt vooral bij interviews, teksten en verhalen voor bedrijfsbladen, flyers en brochures. Ik zorg er voor dat er meer bekendheid wordt gegenereerd, de omzet daardoor kan stijgen en personeel en klanten tevreden zijn.


Fotografie
Verbeelding hebben we allemaal, maar fotografie kan die verbeelding juist versterken; door te prikkelen en aan te vullen. Eén beeld zegt veel meer dan duizend woorden of kan een mooie aanvulling zijn op tekst. Overigens kan in veel gevallen de combinatie van woord en beeld uniek materiaal opleveren.

Mijn bevlogenheid en technische kennis richt zich in hoofdzaak op het vlak van digitale fotografie, met name toegespitst op het vastleggen van landschappen, gebouwen, producten en portretten. Uiteraard is er in overleg veel mogelijk.